SYNTTÄRIT!!! Blogi täyttää 1v!

gift-made-package-loop-39341Blogini täyttää vuoden!! Hui miten jännää!! Vuosi!! Kiitos teille kaikille ihanille lukijoilleni!! Samaan aikaan outo olo, joko siitä voi oikeasti olla jo niin pitkään ja samalla tuntuu kuin siitä olisi jo ikuisuus. What can I say of this journey?

Mitä tähän vuoteen on mahtunut?
Huikeita ja ihania kirjoja, joista olen nauttinut. Harmituksia siitä, ettei kaikista kirjoista ole ehtinyt kirjoittaa, mitä olen lukenut, harmaita hiuksia postausten muodostamisessa sekä muutaman eri kustantamon edustajan kanssa käydyt kivat viestien vaihdot.
Bloggaamisen aloitettuani olen huomannut miten hankalaa on mahduttaa lukeminen ja bloggaaminen hektiseen elämääni. Olen myös oppinut, ettei postauksen kirjoittaminen ole niin helppoa. Miten tehdä postauksesta:

  • Sopivan yksityiskohtainen, olematta liian pitkä?
  • Tarpeeksi tarkka, pilaamatta juonta?
  • Sopivan informatiivinen, olematta pitkästyttävä?
  • Tarpeeksi hienostunut, jottei pahoita lukijan mieltä, jos itse en pitänyt ja hän rakasti ko. kirjaa?
  • Löydettävä oikeat sanat sille tunnetilalle, minkä kirja jätti, jota et osaa itsellesikään selittää?
  • Kiinnostava, jotta kukaan jaksaa lukea postauksen loppuun?

pexels-photo-132694Niinpä! Helposti käy niin, että tuhraan kirjoittamiseen illan tai kaksi. Ensin kirjoitan kaiken mitä tulee mieleen tai minkä koen tärkeäksi sanoa. Sitten postaukselle tulee liikaa pituutta, ja sitä täytyy supistaa. Postauksesta katosi sielu ja siitä tuli mielenkiinnoton lista asioita. Postausta rehevöitetään ja keskitytään vain olennaiseen. Tämän jälkeen luetaan postaus 100 kertaa ja etsitään kaikki oudot lauseet tai kirjoitusvirheet. Hermojen menettämisen jälkeen painetaan julkaise-nappia. Muistetaan, että tunnisteet jäi laittamatta. Käydään laittamassa tunnisteet. Hermostuneena tekee mieli syödä nyrkki, mutta tyydytään vain linkittämään uusi postaus facebookiin ja twitteriin. Sydän lyö tuhatta ja sataa, mutta silti mennään nukkumaan. Seuraavalla viikolla luetaan teksti ja todetaan, et siitähän tuli ihan jees. ;)

Keväällä päätin yrittää yhteensovittaa kiireiseen arkeeni vielä yhden roolin itselleni lisää: Kirjavloggarin. Sen myötä olen myöskin todennut, että tarvitsen kipeästi blogilleni uudet sivut. Niinpä juhlistan blogini 1 v syntymäpäiviä pohdiskelemalla, milloin uudet sivuni voisivat realistisesti olla valmiit. (Tavoite on joulukuu, mutta nyt jo pelottaa. Koodaaminen ei oo mun vahvimpia alueita.)

Tähän loppuun haluaisin kiittää vielä blogini tärkeimpiä taustajoukkoja. Kiitos miehelleni ja ystävälleni M:lle, jotka olette kannustaneet ja tukeneet minua alusta lähtien ja kuunnelleet minun pikku kriiseilenykin! You Guys Rock!

pexels-photo-26690

Synttäreiden kunniaksi järjestän arvonnan! Arvonnan palkintona on Jo Bakerin Longbournin talossa -pokkari. Säännöt arvontapaneelin alla. Onnea Arvontaan!
Sydämellä,

-Tiina

a Rafflecopter giveaway

Arvonta-ohjeet:
1) Valitse osallistutko Facebook-tililläsi vai sähköpostillasi.

1a) Jos valitset osallistua Facebook-tililläsi kirjaudu sisään ja paina OK
1b) Jos valitset sähköposti-osoitteellasi osallistumisen, paina ”Use Your Email”
Ensimmäiseen kenttään ”What´s your name?” täytä nimesi,
Toiseen kenttään: ”What´s your email Address” täytä sähköpostiosoitteesi
Paina ”Log In”-kuvaketta oikeassa alakulmassa

2) Klikkaa Osallistun arvontaan
-> Halutessasi lue säännöt klikkaamalla ”terms and conditions”
-> Klikkaa ”ENTER” oikeassa alakumassa
Huom, ohjelma ei valitettavasti anna erillistä ilmoitusta, mutta olet rekisteröity arvontaan siitä huolimatta.

3) Jos haluat lisäpisteen arvontaan, jätä kommentti postaukseen kysymykseen, mikä on lempigenresi? :)

Osallistumisaika päättyy lauantaina 13.8.2016 klo 12 am ja arvonta suoritetaan sunnuntaina 14.8.2016 jolloin voittajan nimi julkaistaan blogissani ja voittajaan ollaan yhteydessä.