Uusi Blogi

hearts-937664_1280

Olen niin älyttömän innoissani! Mulla on tosiaan jo viime maaliskuusta pyöriny mielessä, että pitäis saada vähän kivempi ulkoasu blogille.   Halusin siirtyä pois nimimerkin alta, ja näin ollen uusien sivujen tekeminen alkoi näyttää todennäköisemmältä, kuin pelkkä ulkoasupäivitys. Sitten kun aloin tekemään videoita, heräsi toivo, että jos saisin saman sivun alle kerättyä jotenkin fiksusti myös mun videot. Yritin valmiiden pohjien kautta löytää itselleni jotain mieleistä, mutta haluaisin etusivusta tietynlaiset. Niinpä päädyttiin sitten mieheni kanssa rakentamaan sivut lähes nollasta sen mukaiseksi kuin halusin.

Mun pikkusisko otti bannerikuvat ja muutamat muut isommat kuvat (sen blogiin pääset täältä). Kiitos Minna upeista kuvista!  Mun mies rakensi suurimman osan näistä sivuista. Niko, KIITOS ihan uskomattoman paljon kaikesta työstä, jota oot näiden sivujen eteen tehny! Mä en voi ikinä korvata, enkä kiittää tarpeeksi! Sä teit tän mun pienen unelmani mahdolliseksi, sillä ilman sun kärsivällistä ja jatkuvaa ongelmanratkaisua, näistä ei olis tullu näin kauniit! Kiitos, että näit miten tärkeää tämä on mulle ja tuet sitä täysillä!

Luovaa työtä olen näiden sivujen eteen tehnyt pitkin syksyä, ja on ihanaa, kun voin taas keskittyä sisällön tuottamiseen, en siihen, miten leveäksi tehdään kuvan ja tekstin välinen osio. Sivuilta tosiaan löytyy osio blogiteksteille ja videoille, joita toivottavasti tänne alkaa putkahtelemaan useammin kuin aikaisemmin.

Arvonta

Ja nyt sivut ovat valmiit, ja vihdoin on aika julkaista ne! Ajattelin juhlia uusia sivuja kaikkien teidän kanssa järjestämällä arvonnan. Arvonnassa on kaksi palkintoa:

1) ensimmäinen on ilmaisliput kolmeen Baba Lybeckin järjestämään Kirja Vieköön -tapahtumiin sinulle ja yhdelle ystävällesi. Lisätietoja: www.babalybeck.fi (lippujen arvo on 73€/kpl). Liput tarjoaa Baba. Mun hehkutuspostaus tilaisuudesta löytyy täältä.

2) toisen palkinnon voittajalle lähetän voittajan toiveiden mukaisen pokkarin, jonka ostan Suomalaisesta tai Pocketshopista. Sisäsivulle kirjoitan tietysti tervehdyksen.

Arvontaan voi osallistua jättämällä  alle kommentin. Arvonta päättyy tiistaina 10.1.2017 klo 18, jonka jälkeen suoritan arvonnan ja olen sähköpostitse yhteydessä voittajiin. ? Let´s juhlistaa this!   ?

-Tiina

 

Edit: Arvonta suoritettu, kommenttikentästä selviää voittajat. Kiitos kaikille kommentoijille ja siten arvonnassa mukana olleille. Sananne ovat kultaa. 

motivational-1314519_1920

Toivon, että tämä kuva kannustaisi jokaista teistä toteuttamaan unelmianne. Joko yksin tai yhdessä. Minä en olisi selvinnyt yksin, mutta yhdessä nämä sivut syntyivät.