Synttäriarvonnan voittaja

pexels-photo-26690

Blogin synttäriviikko vierähti ja ilahduttavan moni osallistui kirja-arvontaan. :)

Palkintona tosiaan arvottiin Jo Bakerin Longbournin talossa -pokkari, joka on tietysti ihana Jane Austenin Ylpeyden ja Ennakkoluulon tapahtumiin sijoittuva ”kolikon toinen puoli”-tarina.

Kirjoitin kaikkien osallistujien nimet ylös paperille (niiden, jotka olivat täyttäneet yhteystietonsa Rafflecopter-kenttään ja niiden, jotka olivat kommentoineet lempigenrensä blogipostaukseen). Mieheni nosti voittajan lappusen kesähatustani ja uskompa, että voittaja Rosa tulee pitämään kirjasta. :) Ainakin hän kommentissaan oli maininnut pitävänsä ”rakkausdraamahömpästä”. ;) Sitäkin Bakerin teoksesta löytyy. ;)

Paljon onnea voittajalle, kiitokset kaikille osallistujille sekä onnittelijoille. :) Toivottavasti seuraava vuosi toisi tullessaan vähintäänkin yhtä hyviä kirjoja eteeni, kuin tänä vuonna. :) Muutamaa jatko-osaa odottelen: ainakin Igguldenia (Otava) ja Cassia (Pen&Paper). Lisäksi toivon, että Bazar suomentaisi pokkariksi loput Gregoryn kirjat myös, mutta jos ei, minun varmaan tarvitsee kääntyä enkkuversioihin. Ainiin! Odotan myöskin malttamattomana jatkoa Eve Hietamiehen kirjoittamalle Antti Pasasen tarinalle. Tosin sen aikatauluista minulla ei ole mitään tietoa vielä. Ainoastaan toivon, että eräs Hesarin haastattelun vihjaus toteutuisi lähivuosina! ;)

-Tiina