Lukuviikko, paras viikko

Lukuviikko on oikeesti ollut mulle paras viikko vähään aikaan. Vesi/lumi/räntäsateiden välissä myös aurinko on paistanut lämpimästi ja viime sunnuntaina istuttamani kukkaset näyttävät olevan vielä elossa. Tein tiistaina matkan Suomalaiseen kirjakauppaan Helsingin Aleksille ja sieltä bongasin inspiraatiota omaan lukemiseen. Halvaks tuli reissu, huomasin pokkareita selatessani, että huomioni kiinnittyi sellaisiin kirjoihin, jotka olin jo aikaisemmin ostanut odottamaan tietynlaista lukufiilistä. Nyt se tietynlainen lukufiilis sitten on alkanut joten päätin kaivaa ne hyllystä.

blogikuva

Kirjahyllyäni tutkaillessa silmäni osuivat toinen toisiaan herättelevämpiin kirjoihin. Tämä oli tosi kiva huomata, koska usein mulla on omalla kirjahyllylläni tasan sama fiilis kuin vaatekaapilla: ”Mutku ei oo mitään sellaista luettavaa/päällepantavaa, johon mulla nyt just olis fiilis!” Nyt kuitenkin useampi kirja houkutteli lukemaan ja jouduin ko laittaa niitä lukujärjestykseen. Olisin varmaan alkanut laittaa niitä johonkin exceliin, mikäli mulla olis ollu oikeesti aikaa. Päätin kuitenkin napata tämän postauksen kuvat vielä aamulla ennen töihin ja päivän rientoihin lähtöä, joten suurempi kirjahyllyn järjestely ja kirjojen sively jäi siihen.

2016-04-21-09-51-13Tuo Eve Hietamiehen Yösyöttö on tällä viikolla luettu ja tarkoitus olisi siirtyä tuohon Viktoria Hislopin Saareen. Kaksi reunimmaisinta ovat edelliseltä työmatkaltani Tukholman kentältä ostettuja ruotsinkielen preppaustarkoituksessa ostettuja. Olen aloittanut tuon Mrs. Sinclairs resväskan ja se vaikuttaa mukavan kevyeltä. Reeta Paakkisen Kotona Istanbulissa on yksi lempikirjoistani ja en malta odottaa, että pääsen Paakkisen Kuun ja Tähden mailla teokseen käsiksi. Oikeastaan, kaikki kirjat, jotka tähän kuvaan olen napannut, ovat sellaisia, joiden aloitusta en malta odottaa. What a dilemma! Ensin ei ole mitään luettavaa, ja sitten sitä on liiaksikin! :D

Posti sai minut innostuman, kun samana päivänä luukusta oli tipahtanut aikaisemmin tilaamani kirja ja 10€ lahjakortti Suomalaiseen kirjakauppaan. Osallistuin erääseen ei-kirja-aiheiseen kyselyyn, minkä palkintona sai lahjakortin valitsemaansa liikkeeseen parinkymmenen ketjuliikkeen joukosta. Tietenkin valitsin kirjakaupan!

Aurinkoista lukuviikonloppua ja entistäkin ruusuisempaa kirjan ja ruusun päivää! <3

-Tiina