Kohta ne on taas täällä: Kirjamessut!

Kirjamessut.kirja16_bloggaajat

Kirjamessut!

Kirjamessut!!

Ne on täällä taas. Jo ihan nurkan takana! Twitterissä huhuilinkin jo ”kuinka kauan pitää kunnioittaa Turun messuja, ennen kuin saa intoilla Helsingin kirjamessuista” -kyssärilläni. Sain vastaukseksi lokakuun puolivälin. Otin varman päälle ja intoilen vasta tänään, pari pv puolivälin jälkeen. ;)
On paha lähteä sanomaan, miksi kirjamessut saavat minussa aikaan niin voimakkaan innostuksen. Onko se tunnelma? Kirjojen ympärillä tapahtuma hälinä ja hyörinä? Se, että Media nostaa kirjat messujen myötä paremmin parrasvaloihin? Vai olisiko se ihan vaan siitä, että mihin tahansa katsookin, siellä on kirjoja myynnissä? Ihan kuin astuisi kirjojen tavarataloon, jossa eri osastoilla on erilaisia kirjoja, kirja-aiheisia tuotteita ja vimpaimia? (Tämän kuun lempparisana on ehdottomasti vimpain.)

Ehkä kuitenkin se, että pääsee kuulemaan, mitä kirjailija itse ajattelee omasta kirjastaan? Ja jos käy hyvä tuuri, saa myös signeerauksen? Ja tietenkään ei saa unohtaa sitä ihmisten vilinää. Kyllä, luit oikein. Kirjamessuilla aina herää usko ja toivo kirja-alan puolesta, ihan vain siksi, että näkee miten monet kirjojen ystävät tulevat paikalle.

20161017_222240Tai sitten se on se, että saa hypistellä kirjoja neljä päivää samassa mestassa, tehdä löytöjä ja kukaan (paikalla olija) ei pidä sitä vinksahtaneena. Sen sijaan, messujärjestjät, -esittelijät, ohjelman tuottajat, haastattelijat ja haastateltavat toivovat, että viihdymme siellä heidän kanssaan mahdollisimman pitkään.
Ehkä se kuitenkin on kaikki nuo asiat yhdessä?

Mutta ei niin hyvää, ettei jotain surullistakin:
-Kiinnostavaa ohjelmaa on aina niin paljon, että tänäkin vuonna minun pitäisi keksiä, miten parhaimmillaan jakaannutaan viiteen! Tuntuu liian harmilliselta, kun ei oikeasti millään edes haluaisi tehdä valintaa kiinnostavien haastatteluiden välillä. Vieläkö saa uskoa, et yes I can?

-Helsingin kirjamessut ovat vain kerran vuodessa. Pitää odottaa kokonainen vuosi seuraaviin.

Mutta tänävuonna Helsingin kirjamessuissa on minulle jotain aivan uutta. Minä menen sinne ekaa kertaa kirjabloggarina! JEE! :) Kaunis kiitos messujärjestäjille. <3

Tämä tarkoittaa kohdallani sitä, että osallistun messuille bloggaripassin kautta, kirjoitan messupostauksen/(-sia?) ja sain kaksi vapaalippua arvottavakseni blogissani. :)

Joten rakkaat muruset, nyt on pika-arvonnan vuoro. Osallistu arvontaan, ja voit voittaa sinulle ja yhdelle kaverillesi yhdenpäivän messulipun. :) Osallistumisaikaa on torstaihin 20.10.2016 klo 12.00 (päivällä). Osallistua voi alla olevan aplikaation kautta. :) Aplikaatioon pitää jättää nimimerkki ja sähköpostiosoite. Sähköpostiosoitteita ei jaeta muille ja sitä käytetään vain kommunikoidakseni voittajan kanssa. Liput lähetetään arvonnan päätyttyä, heti, kun olen ollut yhteydessä voittajaan. :)

Onnea arvontaan! :)

-Tiina

a Rafflecopter giveaway

Edit: Suoritin arvonnan Rafflecopter -sovelluksella, ja se arpoi minulle voittajan. Onnea Nina J. olet voittanut liput kirjamessuille! :) Otan sinuun yhteyttä sähköpostitse. :)