Hyvää 30-vuotissyntymäpäivää Tiina! 

JES! Vihdoin on se päivä, kun minä täytän 30!
Siis Kolmekymmentä.
3 ja 0
3×10
30
Kol-me-kym-men-tä
30!

20190727_181404

Juhlistin mun synttäreitä eilen mun ystävien kokoontuessa mun luo. Kirjoitin kaikista paikalle tulleista pienet sanat siitä, millaisia he ovat ja kuinka he ovat vaikuttaneet minuun tällä taipaleellani. Ikäkriisiä mulla ei ole, ja kuinka voisikaan olla, kun mulla on näin paljon näin ihania ystäviä ympärilläni ja esim twitterissä mua on moni hyvä sometuttu onnitellut! Kiitos kaikille, jotka olette muistaneet minua, olette ihania!

Mulla on teoria ja ainakin se pätee minuun itseeni, jokainen siirrelköön numeroita oman mielensä mukaisesti, mutta mulle toimii tää:
0-29 on ikäkausi: ”kuinka minusta tuli minä”
30+ on aikakausi: Minä

Koen, että olen nyt enemmän kuin valmis ottamaan uuden elämäni vastaan sellaisena kuin se on tullakseen. En usko lapsellisesti siihen, että tulevaisuus olisi vaaleanpunaista hattaraa, jossa kaikki on aina hyvin. Ei, jokaisella ajanjaksolla on omat haasteensa, mutta tiedän, että haasteista huolimatta voin olla onnellinen. Olen kiitollinen kaikesta kokemuksista, joita olen elämässä saanut. Hyvistä, jotka ovat tuoneet ilo ja valoa elämääni sekä vähemmän hyvistä, sillä ne ovat opettaneet minulle asioita, haastaneet kasvuun ja tuoneet elämänkokemusta, jota osaan nyt hyödyntää. Elämä ei todellakaan ole ohi, tästä se oikeasti vasta alkaa!

Elämässä kaikki tuntuu olevan juuri nyt oikein ja voin sanoa olevani onnellinen.

Olen innoissani tästä uudesta vuosikymmenestä, jolle astuin.
Sydän huokaa, että nyt on minun aikani ja puhuttelen sitä nimeltä:
”30, kuuletko minua? Sulla on 10 vuotta aikaa osoittaa olevasi kolme kertaa
parempi, kuin mitä edelliset. Otatko haasteen vastaan?
Minä ainakin otan sinut kiinni!”

-Tiina

20190727_175909

PS. Ostin kakun Frangipanilta ja katsokaa kuinka hieno!
Joka sentin arvoinen!
Ihan täydellinen kakku ja maistui ihanalle!
https://www.frangipani.fi/ Makuna mansikka & Lime