Bloggareiden tapaaminen Baba Lybeckin kanssa

Minkälainen on Suomen tarina tänä päivänä? Mikä tekee meistä erityisiä juuri nyt? Baba Lybeck, Kirja Vieköön! –kirjallisuusilloissa esiintyvät kevään kiinnostavimmat kirjailijat ja elämäkerran julkaisijat. Elämyksellisissä illoissa näyttelijät esittävät osia teoksista, ja kirjailijat kertovat niiden synnystä. Lukijat pääsevät heittäytymään tarinan vietäväksi. Jokaisella illalla on oma teemansa, joka liittyy Suomi 100 –juhlavuoteen.

Baba Lybeck, Kirja Vieköön! –kirjallisuusillat Savoy-teatterissa on Kirja Suomi 2017– juhlavuoden päätapahtuma. *

babalybeck_vihr

Kuva: www.babalybeck.fi

Kirjabloggaajat kutsuttiin tilaisuuteen, jossa Baba Lybeck kertoi alkuvuoden (ja loppusyksyn) mielenkiintoisimmista tapahtumista yhdessä Otavan, Siltalan, Tammen, Förlagetin sekä Kirja-Suomi 2017 edustajien kanssa.

Tammikuun tilaisuudessa vieraina ensimmäisellä puoliskolla ovat Anu Partanen, Petri Tamminen ja Jörn Donner. Puoliajan jälkeen lavalla  Tellervo Koivisto ja Tarja Halonen keskustelemassa Tellervosta kirjoitetusta elämänkerrasta. Tulkitsijoina yllä mainittujen teksteistä ovat näyttelijät Laura Malmivaara, Taisto Oksanen ja Pekka Strang.

Odotettavissa on laadukas ja monipuolinen tapahtuma, ja jos olin jo innoissani ennen tämän illan tilaisuutta, niin Baba ja kustantajat saivat innostukseni nousemaan kertaa tsiljoona! :) (Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, vaikka tilaisuudessa osallistujia muistettiinkin kirjakasseilla. Olen ihan aidosti tohkeissani.)

Tämä info-tilaisuus oli tosi lämminhenkinen ja minä ainakin innostuin kaikista niistä haastatteluista, joita kirja vieköön! -tapahtumassa nähdään, sillä kustantajat ja Baba kertoivat kirjoista niin mielenkiintoisesti. Jos sinulla on vielä kirje joulupukille kesken, suosittelen, että raapustat sinne toiveen kevään sarjalippuun, jolla pääset kaikkiin tilaisuuksiin osallistumaan hiukan edukkaampaan hintaan. (Ja jos sinulla on joululahja ostamatta, suosittelen lippujen ostamista samaiseen tilaisuuteen!) Huomaattehan, että syksyn tilaisuuksiin on myös tulossa sarjalippuja, joten synttärilahjat yms. kannattaa myös hyödyntää syksyllä. ;)

Osa helmi- ja maaliskuun vieraista on vielä vahvistamatta, mutta Baba lupaili, että keväästä tulee mielenkiintoinen vieraiden suhteen. Sanon tämän sydämestäni, tätä et halua missata, sillä tilaisuuksia ei striimata nettiin, vaan ne on koettava paikan päällä! Vaikka nettilähetykset palvelevatkin muuta Suomea hienosti, kannatan tämän tapahtuman erityislaatuisuuden vuoksi sitä, ettei näitä tilaisuuksia striimata. Minulla on paljon kokemusta tapahtumien koordinaattorina, joten uskon, että striimattuna tämä tilaisuus ei toimisi. Perustelen väitettäni sillä, ettei tunnelmaa voi kuvan kautta välittää 100% sellaisenaan, ja kuitenkin tämän tapahtuman eräänlainen päätarkoitus on, että lukijat saisivat kokea kirjallisuutta eri tavoin yhdessä.

Olethan kevään tapahtumissa paikalla?ks_sv_rgb

18.1.2017 klo 19,

15.2.2017 klo 19,
15.3.2017 klo 19

@ Savoy-teatteri

HUOM! Syksyn tapahtumista ilmoitetaan myöhemmin lisää. :)

*Kursiivit lainattu Baba Lybeckin sivuilta.


Lisätietoja tilaisuuksista:
http://babalybeck.fi/

Facebook:
https://www.facebook.com/Baba-Lybeck-kirja-viek%C3%B6%C3%B6n-755584237928086/?fref=ts

Lipputilaukset:
http://www.lippu.fi/savoyteatteri-lippuja.html?affiliate=ADV&doc=artistPages/tickets&fun=artist&action=tickets&erid=1782144&kuid=524414

Kirja-Suomi 2017:
http://www.kirja-suomi.fi/

-Tiina